Contact met Marree en Dijxhoorn

Hoe kunt u ons bereiken?

Routebeschrijving kantoor Amersfoort

Het adres van ons kantoor in Amersfoort is: Stationsplein 17A, 3818 LE in Amersfoort.

Openbaar vervoer

Ons kantoor te Amersfoort ligt direct aan het station Amersfoort Centraal. Indien u gebruik maakt van het openbaar vervoer verlaat u het station aan de voorzijde (stationsplein) via de algemene hal en slaat u direct na de schuifdeuren linksaf. Na ongeveer 40 meter lopen treft u de ingang van het kantorencomplex ‘De Conducteur’ aan uw linkerzijde aan.

Auto

Indien u met de auto komt, kunt u gratis gebruik maken van onze parkeerplekken. Voor uw navigatie kunt u als adres Smallepad 80 te Amersfoort invoeren.
Aan uw linkerzijde treft u de parkeergarage, welke te herkennen is aan het bordje ‘De Conducteur’ aan de gevel. Let op! Bij het inrijden van de parkeergarage dient u de linkerzijde aan te houden. Op de paal van de linker slagboom staat het telefoonnummer van onze receptie vermeld. Wanneer u dit nummer belt, kunt u zich melden bij de receptioniste zodat de slagboom op afstand voor u geopend kan worden.

In de parkeergarage kunt u gebruik maken van de parkeerplaatsen voorzien van het logo van Marree & Dijxhoorn of het logo van ‘De Conducteur’. Vervolgens kunt u de bordjes ‘De Conducteur’ aanhouden richting de hoofdingang van het Centraal Station. De ingang van het kantorencomplex treft u ruim vóór de hoofdingang van het Centraal Station aan uw rechterzijde aan.

Intercom

De intercom treft u aan de rechterzijde van de ingang aan. Deze kunt u bedienen door middel van de afgebeelde pijltjes, waarmee u onze naam kunt selecteren. Vervolgens drukt u op de afgebeelde bel. De deur wordt door ons op afstand geopend. Ons kantoor is gevestigd op de derde verdieping van dit kantorencomplex.

 

Routebeschrijving kantoor Utrecht

Het adres van ons kantoor in Utrecht is: Maliebaan 51, 3581 CD in Utrecht.

Tegen betaling kunt u parkeren aan de Maliebaan. Voor de parkeertarieven verwijzen wij u naar de website van de Gemeente Utrecht.

 

Contactformulier

  • Op de verwerking van uw persoonsgegevens is ons Privacy Statement van toepassing.
Marree en Dijxhoorn - Ondernemingsgerichte advocaten

contact

Bezoekadressen:

AMERSFOORT
Stationsplein 17A
3818 LE Amersfoort
Tel. + 31 33 422 1900
Fax + 31 33 461 1545

UTRECHT
Maliebaan 51
3581 CD Utrecht
Tel. + 31 30 307 3575
Fax + 31 33 461 1545

Postadres:

Postbus 1214
3800 BE Amersfoort

Stationsplein 17A
3818 LE Amersfoort

Faillissementen en WSNP:
Tel. + 31 33 422 1902 / a.dekoning@mend.nl

info@mend.nl

www.linkedin.com/company/marree-en-dijxhoorn-advocaten