HR Board: Schending re-integratieverplichtingen

8 juni 2016

Graag nodigen wij u uit voor de HR Board bijeenkomst met als onderwerp:

“Schending re-integratieverplichtingen”

De volgende HR-board zal plaatsvinden op 28 juni 2016  op ons kantoor in Amersfoort en 5 juli 2016 op ons kantoor in Amsterdam.

Programma

11.45 – 12.00 uur Ontvangst
12.00 – 12.30 uur Agenda
1.    Re-integratieverplichtingen;
2.    Rol en omgang bedrijfsarts;
3.    (Sanctie)middelen om in control te blijven;
4.    De relatie tussen ziekte en een arbeidsconflict;
5.    Wanneer stap rechter/UWV?
6.    De transitievergoeding na twee jaar ziekte;
7.    Concrete casus over problemen bij re-integratie.
12.30 – 13.00 uur Gastspreker: “risico’s, verplichtingen en mogelijkheden bij uitdiensttreding tijdens ziekte”
13.00 – 13.30 uur Sparren

 

Zoals u van ons gewend bent, bieden wij u tijdens deze bijeenkomst een lunch aan.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid zelf een casus in te brengen, zodat deze tijdens de bijeenkomst besproken kan worden. Uw casus ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk één week van/bij te voren via ons mailadres: hrboard@mend.nl.

Gastspreker
Tijdens beide bijeenkomsten is de heer Bart Mol van Aon Risk Solutions als gastspreker aanwezig. Hij zal de risico’s, verplichtingen en mogelijkheden van uitdiensttreding tijdens ziekte behandelen.

Locaties
Zonnehof 31-35 te Amersfoort / Claude Debussylaan 10 te Amsterdam. Onze locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Parkeren
Amersfoort: Het aantal parkeerplekken achter ons pand is beperkt. Mocht er derhalve geen parkeergelegenheid meer zijn achter ons pand, dan kunt u uw auto parkeren voor ons pand op de Zonnehof of in de parkeergarage Soeverein aan de Soeverein 36, hoek Stadsring/Arnhemseweg (beide betaald parkeren circa € 1,- per 25 min).
Amsterdam: (Vinolygebouw, 3e verdieping) U kunt gebruik maken van de parkeergarage gelegen bij het pand: Q-Park Mahler (betaald parkeren: € 2,- per 17 min). Bij binnenkomst van deze parkeergarage dient u rechts aan te houden en aan het einde te parkeren. Uitgang: Vinoly West.

In het Vinolygebouw kunt u zich op de derde verdieping (Gateway) melden bij de receptie.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via hrboard@mend.nl. Wilt u erbij vermelden om welke bijeenkomst het gaat? Aan deelname zijn geen kosten verbonden. We zijn echter wel genoodzaakt € 15,- in rekening te brengen indien u zich korter dan 24 uur van te voren afmeldt of niet verschijnt.

Wij kijken er naar uit u (weer) te ontmoeten!

Ariënne Inden & Myrthe van den Heuvel