Alexander Steenaert

Ondernemingen

Alexander Steenaert is sinds 1993 advocaat. Hij heeft zich toegelegd op ondernemingsrecht, in het bijzonder fusies en overnames van ondernemingen. Zijn cliënten in deze transactiepraktijk zijn private en familie-ondernemingen uit binnen- en buitenland, private equity fondsen, DGA’s, managementteams en corporate investment afdelingen van grote financiële instellingen. Hij treedt hierbij op zowel aan de zijde van koper, als de verkoper of voor een deelnemende participant. Voor een impressie van de fusies en overnames die Alexander Steenaert heeft begeleid klik hier.

Naast zijn activiteiten in de fusie en overname praktijk is Alexander Steenaert al jarenlang adviseur van diverse ondernemers en ondernemingen. Daaronder opvallend veel partijen uit de professionele dienstverlening en het vastgoed.

Alexander Steenaert maakt ook deel uit van het Team Internationale Handel. Hij adviseert in die hoedanigheid vele buitenlandse bedrijven, die actief zijn in Nederland. En ook Nederlandse bedrijven, die ondernemen in het buitenland. Hij kan bogen op een langjarige werkervaring en uitstekende contacten met buitenlandse advocaten van onze internationale netwerken.

Activiteiten
Vice-President executive board van Alliuris ASBL gevestigd te Brussel
Lid van de Dutch Corporate Finance Association
Voorzitter van de tuchtcommissie van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond

Talen
Nederlands, Engels, Duits en Frans

Edward Dijxhoorn - Financieringen en Insolventies

Contact

Marree en Dijxhoorn
Alexander Steenaert
Maliebaan 51
3581 CD Utrecht

+316 53 84 85 59
a.steenaert@mend.nl


Regel direct:
Bel mij terug
Afspraak maken

Teams

Alexander Steenaert