Ariënne Inden

Mediation, Arbeidsrecht

Ariënne Inden is sinds 2000 advocaat. Zij is mede partner van MenD en specialist op het arbeidsrecht. Naast advocaat is Ariënne MfN-registermediator.

Ariënne Inden adviseert, onderhandelt en procedeert als advocaat onder meer in gevallen van individueel ontslag, reorganisaties, concurrentie- en relatiebedingen, re-integratie en ziekte. Zij denkt graag mee in complexe strategische processen, zoals met een statutair directeur, advies- en instemmingsaanvragen bij de ondernemingsraad, bij fusies, overnames en outsourcing en lastige verzuim- of ontslagdossiers. Ariënne heeft echter ook ervaring met tuchtrechtzaken in de Jeugdzorg.

Als mediator zet ze haar jarenlange ervaring in arbeidsconflicten in om met haar nuchtere en resultaatgerichte instelling tot een voor beide partijen acceptabele oplossing te komen.

Tot haar cliënten behoren CHRO’s, HRM’s, directeuren en andere managers van grote en middelgrote ondernemingen en ondernemingsraden. Haar cliënten zijn met name actief in de Jeugd- en gezondheidszorg en kinderopvang.

Ariënne Inden komt uit een echt ondernemersgezin. Zij begrijpt daardoor en omdat zij zelf ondernemer is, als geen ander wat ondernemers bezig houdt. Ze spreekt hun taal en voorziet hen van concrete, bondige adviezen, zodat de ondernemer, maar ook de CHRO of HRM snel kan schakelen.

Activiteiten Lid Vereniging Arbeidsrecht Advocaten (VAAN) Voorzitter Raad van Toezicht Meridiaan College Amersfoort

Talen Nederlands en Engels

Ariënne Inden - advocaat Arbeidsrecht

Contact

Marree en Dijxhoorn
Ariënne Inden
Stationsplein 17A
3818 LE Amersfoort
+316 12 15 70 59
a.inden@mend.nl


Regel direct:
Bel mij terug
Afspraak maken

Teams

Ariënne Inden