Hans Jonkhout

Intellectuele Eigendom en ICT

MenD-er van het eerste uur, en sinds 1996 partner. Intellectuele vraagbaak; niet alleen voor cliënten, ook voor zijn kantoorgenoten. Hans Jonkhout bestrijkt het liefst alle rechtsgebieden, maar zijn grote interesse ligt bij rechten van intellectuele eigendom en recht rondom informatie en communicatie. In het verlengde daarvan is hij actief in de media- en reclamewereld. Specialist in het Europees recht. Hans Jonkhout schrijft over uiteenlopende juridische onderwerpen.

Hans Jonkhout heeft de laatste 10 jaar verschillende initiatieven ontwikkeld binnen Eurojuris International. Hij was zes jaar lang voorzitter van Eurojuris Nederland, was chairman van de “Intellectual Property Group” van Eurojuris International. Hans Jonkhout is mede-oprichter en was bestuurslid van de “International Business Group” van Eurojuris International, waarin MenD een leidende rol vervult. Sinds 2010 is hij President van Eurojuris International.

Hans Jonkhout is als vrijwilliger bestuurlid van onnoemelijk veel welzijns-, kinderopvang- en culturele instellingen geweest en is dat nog. Fervent muziekliefhebber, in het bijzonder ook Zappa-aanhanger. Tokkelt af en toe; bijvoorbeeld op een ukelele. Voorkomt liever dan dat hij procedeert. Dit onder het motto: “Those who can, do – those who can’t, sue” (B. Shaw).

Activiteiten
Diverse bestuursfuncties Welzijnsinstellingen in Amsterdam & Gooi & Vechtstreek
Tot 2009 Voorzitter van de Stichting Mondriaanhuis te Amersfoort
Lid van het bestuur van de Stichting Photoq te Amsterdam
Sinds 2010 President van Eurojuris International EEIG en Eurojuris International NPO te Brussel, België

Talen
Nederlands, Engels, Duits en Frans

Hans Jonkhout - advocaat Intellectuele Eigendom en ICT

Contact

Marree en Dijxhoorn
Hans Jonkhout
Stationsplein 17A
3818 LE Amersfoort
+316 53 18 84 94
h.jonkhout@mend.nl


Regel direct:
Bel mij terug
Afspraak maken

Teams

Hans Jonkhout