Judith Anema

Ondernemingen

Judith Anema is sinds 1991 advocaat. Zij heeft zich toegelegd op het vennootschaprecht, met een voorkeur voor corporate litigation. Daaronder vallen procedures bij de Ondernemingskamer van het Gerechtshof te Amsterdam. Judith Anema is veelal betrokken bij fusies en overnames van ondernemingen. Tot haar cliënten behoren private ondernemingen uit binnen- en buitenland, familievennootschappen, DGA’s en enkele beursgenoteerde ondernemingen.

Judith Anema maakt ook deel uit van het Team Internationale Handel. Zij adviseert in dat kader buitenlandse ondernemingen, die hun activiteiten in Nederland willen starten en/of uitbreiden. Judith Anema is een aantal jaren Chairman geweest van de zogenaamde Corporate Practice Group van Eurojuris International, waarvan MenD lid is.

Door haar achtergrond als topsporter (Judith is voormalig Nederlands recordhoudster op de 100 meter vlinderslag) weet Judith Anema zich als geen ander in een zaak vast te bijten en op haar doel af te gaan. Een eigenschap die goed van pas komt zowel in procedures als in een overnameproces.

Activiteiten
Lid Vereniging Corporate Litigation
Lid Corporate Practice Group Eurojuris
Lid van de Commissie van Beroep van de KNZB

Talen
Nederlands, Engels en Duits

 

 

Judith Anema - Advocaat Ondernemingsrecht

Contact

Marree en Dijxhoorn
Judith Anema
Stationsplein 17A
3818 LE Amersfoort
+316 51 95 88 11
j.anema@mend.nl


Regel direct:
Bel mij terug
Afspraak maken

Teams

Judith Anema