Nicolien Verhoeks

Verzekeringen en Aansprakelijkheid

Nicolien behaalde haar notariƫle bachelor aan de Universiteit Utrecht. Tijdens haar studie heeft zij zich op diverse rechtsgebieden actief ingezet bij de Rechtswinkel Utrecht en heeft zij meerdere jaren ervaring opgedaan binnen de advocatuur.

Na het behalen van haar bachelor is Nicolien Verhoeks aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam gaan studeren. Zij heeft daar de specialistische master Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht gedaan. Onder leiding van prof. S.D. Lindenbergh en prof. N. van Tiggele-van der Velde heeft zij met een select gezelschap zich grondig verdiept in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Door de diverse masterclasses bij verzekeringsmaatschappijen en advocatenkantoren is zij bekend met de markt. Daarnaast heeft zij stage gelopen in de letselschadepraktijk en heeft zij tijdens haar master ervaring opgedaan bij een advocatenkantoor op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht.

Sinds 2016 is Nicolien Verhoeks werkzaam bij MenD en maakt zij onderdeel uit het van het Team Verzekeringen en Aansprakelijkheid.

Talen
Nederlands, Engels

Contact

Marree en Dijxhoorn
Nicolien Verhoeks
Zonnehof 31-35
3811 ND Amersfoort

+316 57 65 70 48
n.verhoeks@mend.nl


Regel direct:
Bel mij terug

Team

Nicolien Verhoeks