Tally Opbroek

Arbeidsrecht, Privacyrecht

Tally Opbroek is sinds 2000 advocaat. Zij is mede partner van Marree en Dijxhoorn advocaten en gespecialiseerd in het arbeidsrecht en privacyrecht.
Tally staat beursgenoteerde bedrijven, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, het MKB en particulieren bij in kwesties die onder meer zien op individueel en collectief ontslagrecht, medezeggenschapsrecht, concurrentie- en relatiebedingen, uitzending- en detachering en re-integratie en ziekte. Zij is graag sparring partner en procedeert waar nodig.

Tally adviseert over de privacy aspecten van het arbeidsrecht. Zij staat ondernemingen bij met vragen over de impact van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de meldplichten datalekken, de doorgifte van persoonsgegevens, de screening en monitoring van werknemers door werkgevers en de rol van de Ondernemingsraad.

Tally was tot voor kort naast advocaat arbeidsrecht ook curator. Zij heeft veel kennis van de problemen die bedrijven in moeilijkheden hebben. De combinatie van die kennis met de arbeidsrechtelijke expertise maakt dat Tally oplossingsgericht kan adviseren.

Bij arbeidsrechtelijke problemen is vaak snelheid geboden. Tally is goed bereikbaar en is ook buiten kantooruren te bereiken.

Activiteiten
Lid Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
Lid Insolad
Lid Vereniging van Arbeidsrecht (VvA)
Bestuurslid Mixed Hockey Club Oosterbeek

Talen
Nederlands en Engels

Contact

Marree en Dijxhoorn
Tally Opbroek

0620304860
t.opbroek@mend.nl

https://nl.linkedin.com/in/tally-opbroek

Regel direct:
Bel mij terug
Afspraak maken

Teams

Tally Opbroek