Vacature advocaat-stagiair(e) Verzekeringen en Aansprakelijkheid

6 februari 2019

Bij Marree en Dijxhoorn Advocaten werken vanuit Amersfoort circa 17 advocaten, die zich dagelijks inzetten voor ondernemers en hun ondernemingen. Dat doen zij met visie, commitment en passie. Onze cliënten bestaan uit (grote) commerciële partijen en non-profit-instellingen, gevestigd in binnen- en buitenland.

Functieomschrijving:
Voor ons kantoor in Amersfoort zijn wij op zoek naar een gedreven advocaat-stagiair(e) voor de praktijkgroep Verzekeringen en Aansprakelijkheid. Het team werkt uitsluitend voor verzekeraars en behartigt hun belangen, zowel buiten rechte als in rechte. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het beoordelen van claims, zowel naar grondslag als qua omvang. Gezond boerenverstand is hierbij een pré. Voorts kunnen jouw werkzaamheden ook het opstellen en beoordelen van algemene- of polisvoorwaarden en adviseren over polisdekking omvatten. In de verzekerings- en aansprakelijkheidspraktijk wordt veel geprocedeerd, goede kennis van het procesrecht is daarvoor belangrijk.

Bij Marree en Dijxhoorn Advocaten krijgen advocaat-stagiairs ruim de mogelijkheid om proceservaring op te doen. Ons uitgangspunt is dat je zo snel mogelijk zelfstandig zaken kunt behandelen. Uiteraard word je daarin begeleid en opgeleid.

Functie-eisen:
• Uitstekende juridische kennis;
• (Aantoonbare) affiniteit met het verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht;
• Goed analytisch vermogen;
• Communicatief sterk, betrokken, hands-on-mentaliteit, flexibel en creatief;
• Vermogen om cliënten aan zich te binden;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
• Op willen komen voor het belang van de tot uitkering aangesproken partij.

Arbeidsvoorwaarden:
De medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van Marree en Dijxhoorn Advocaten. Wij bieden onze medewerkers uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wijze van reageren:
Indien je belangstelling hebt voor deze functie kun je jouw schriftelijke reactie, voorzien van een curriculum vitae, cijferlijsten en eventuele stagebeoordeling toezenden aan onze kantoordirecteur, de heer H. Assink (h.assink@mend.nl).

Indien je inhoudelijke vragen hebt over de functie kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen met mr. Rob Meelker (033-4221935 of r.meelker@mend.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.